APADRINA UN JUGADOR

Un dels principals objectius de l’ADN Gironí és fer més accessible l’esport per a tots els ciutadans de Girona, però sobretot per a nens i joves de la ciutat.

Sabem que molts nois ara mateix tot i tenir talent i nivell de sobres, no tenen els recursos suficients per poder practicar l’esport de volen.

Amb el projecte ADN Gironí volem ajudar a que això canviï. Creiem que si creem una relació entre l’empresa, l’esport i la societat es pot generar aquest canvi que estem desitjant. Perquè quan una empresa s’implica amb els seus, poden passar grans coses.

Per alguns el hoquei és una veritable passió i són jugadors amb gran talent. Tot i així els costos d’inscripció, l’equipació o la quota federació són costos inasumibles per ells. Si vols ajudar a aquests nois clica el botó Col·labora!

0
Jugadors sense recursos
0
Cost d'un jugador

L’èxit del bàsquet femení a Girona és una referència per a les noies més joves de Girona, però les despeses de llicències o equipació són altes. Perquè no ajudes a que tothom qui vulgui pugui practicar-lo?

0
Jugadors sense recursos
0
Cost d'un jugador

El Club Escola Bàsquet Girona és un referent històric a la ciutat en bàsquet de base, tot i així són molts els nois que els hi agradaria poder formar-si i no els hi és possible per els altes despeses de llicències i equipació. Els ajudes?

0
Jugadors sense recursos
0
Cost d'un jugador

El Girona FC és un club que aixeca passions per els seus bons resultats. Actualment hi ha diversos joves amb beques esportives per poder fer front a les despeses d’equipació i llicències. Vols col·laborar a fer possible els seus somnis?

0
Jugadors sense recursos
0
Cost d'un jugador

El patinatge és un esport que requereix una gran inversió per practicar-lo, no només la quota del club si no també les llicències federatives o l’equipació. Si vols ajudar a les noies a ser patinadores del CPA Girona clica Col·labora!

0
Jugadors sense recursos
0
Cost d'un jugador

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar