Cap de setmana ADN Gironí

Cap de setmana ADN Gironí

El CPA Girona, al podi mundial

El Club Patinatge Artístic Girona ha tancat una temporada per emmarcar amb la consecució del tercer lloc en el campionat del món de grups de xou celebrat a Colòmbia. Les gironines, amb la seva coreografia Fent i desfent, va obrir l’ordre de participació del mundial i sempre es va mantenir en els llocs d’honor, fins a assolir l’esmentada tercera plaça final.

Aquest tercer lloc s’afegeix a la tercera plaça assolida en el campionat d’Espanya i la quarta en l’Europeu celebrat a Alemanya.

Empat del Girona FC en el derbi

L’equip de Pablo Machín no va poder passar de l’empat a dos davant del Llagostera, en el derbi gironí de la sisena jornada de la Segona Divisió A.

Els de Montilivi es varen avançar dues vegades en el marcador, però les errades defensives varen fer que a cinc minuts del final veiessin com els visitantsempataven deixant-los sense dos dels tres punts que semblaven clars.

Amb el punt sumat, el Girona FC suma vuit punts a la classificació i es manté a la zona tranquil·la de la classificació abans de visitar el camp del Mirandes el pròxim diumenge a les cinc de la tarda.

L’Uni comença la lliga  amb derrota

Ensopegada inesperada de l’Spar Citylift Girona en el debut en el campionat de lliga viscut aquest diumenge a Fontajau.

Les de Miguel Angel Ortega varen veure’s superades pel debutant Cref Hola!, que es va imposar per 67-69, deixant clar que la ressaca de la Supercopa havia passatfactura. El pròxim compromís de les gironines serà a la pista del Cadí La Seu, l’equip que les va derrotar a la final de la Lliga Catalana.

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar

12027613_534201496746321_6586938917131890234_nusa