El cadet del projecte UniGEiEG, primer equip que arriba a la Final-4 del Campionat de Catalunya preferent

El cadet del projecte UniGEiEG, primer equip que arriba a la Final-4 del Campionat de Catalunya preferent

L’equip cadet preferent del UniGEiEG jugarà el proper cap de setmana la final a 4 del campionat de Catalunya preferent a La Selva del Camp (Tarragona), a l’haver finalitzat en tercera posició el campionat preferent.
Les gironines s’enfrontaran a la segona semifinal contra el Bàsquet Almeda (19:30), anteriorment a les 18:00 jugaran el Femení Sant Adrià contra el CB Tarragona, en el que serà la primera semifinal.
Els dos equips guanyadors disputaran la final , a l’endemà diumenge a les 12:30. Els dos perdedors, diumenge a les 10:30 jugaran pel 3r i 4t lloc.
D’aquesta Final a 4 de la categoria cadet preferent sortiran els representants catalans al Campionat d’Espanya de Saragossa. Els tres primer equips tindran dret a participar-hi.
Aquest equip és el primer equip, després de la col·laboració entre el GEiEG i l’UniGirona que arriba a la final a 4 del campionat de Catalunya preferent, on no podrà ser el júnior, degut als grans inconvenients per lesions que ha tingut durant tota la temporada (fins a cinc jugadores han estat lesionades durant la temporada).
La resta d’equips de la col·laboració entre GEiEG i UniGirona, han complert els seus objectius. Al ser de primer any, l’objectiu era competir i agafar experiència de cara a cursos propers.
Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar

CgwCtoLWkAAa9aS.jpg-largeGirona Hoquei sobre patins. Derbi gironi de primera estatal entr