El Citylift Girona vol ser competitiu i jugar la copa

El Citylift Girona vol ser competitiu i jugar la copa

Ok Lliga femenina. El conjunt gironí comença avui la lliga amb ganes de no patir per mantenir-se com va fer el curs passat. El primer rival serà el potent Manlleu

El Citylift Girona femení començarà l’Ok Lliga femenina avui visitant la complicada pista del Manlleu i amb els objectius molt clars del que vol assolir aquesta temporada. La prioritat pel tècnic Albert Bou és que l’equip competeixi durant la temporada i no haver de patir fins al final com el curs passat, en què van aconseguir la permanència en l’últim partit. Si s’assoleix això des de l’inici, el segon punt de mira és ocupar una de les vuit primeres posicions al final de la primera volta i poder jugar la copa femenina.

El conjunt gironí s’ha reforçat amb quatre jugadores i està intentant conjuntar l’equip per ser competitiu des de l’inici, ja que té un començament complicat amb les visites a la pista del Manlleu –el tercer l’any passat–, i a la del Palau Plegamans, el campió vigent, en les tres primeres jornades. Les novetats del Citylift Girona són l’argentina Fiore Cravero (Concepción), la gallega Elena Pérez (Dominicos) i dues jugadores provinents de l’Arenys de Munt, l’experimentada Jana Verdura i la jove portera Ainhoa Pastor. La majoria d’equips han fet fitxatges com les gironines i el tècnic Albert Bou preveu una lliga molt disputada i amb poques diferències entre la majoria de conjunts. La premissa del Citylift Girona serà afrontar cada partit per intentar guanyar-lo i, si es fa o no, ja es veurà, però almenys volen competir fins al final.

El Generali Palau Plegamans defensarà el títol de campió que va conquerir el curs passat per primera vegada en la seva història. D’entrada, tindrà rivals com ara el Voltregà, el Manlleu i el Gijón que voldran ocupar el seu lloc.

La lliga tornarà a ser de catorze equips, després que la campanya passada es va disputar amb només tretze. Les tres places d’ascens es van poder cobrir. Les novetats són Las Rozas, que debutarà a la màxima categoria, i el Santa María del Pilar, que torna a pujar amb el segon equip, després que el primer hagués baixat la temporada passada. El tercer equip que va pujar el curs passat va ser el Cerdanyola CH, que retorna a l’Ok Lliga femenina després de dues temporades d’absència. El conjunt vallesà és un històric de la màxima competició estatal de clubs femenins i va ser el campió de la segona edició (2009/10), la primera que van disputar els equips catalans.

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar

CRMHcigWgAAhDos12038638_933949709974696_3435439929413434498_o