Els números continuen sortint

Els números continuen sortint

Malgrat haver tornat a desaccelerar (un punt dels últims sis), les matemàtiques continuen sent molt favorables al Girona, que ja ha descartat virtualment dos rivals (Tenerife i Cadis), i només el Getafe li pot fer encara ombra. I, posats a triar, els madrilenys eren el millor rival amb qui jugar-se-la perquè el 0-2 al Coliseum Alfonso Pérez i el 5-1 a Montilivi fan que, en cas que els de Bordalás eixuguin els cinc punts de desavantatge, el goal average decanti l’ascens cap als gironins. Una altra cosa és que el Getafe acabi amb més punts que no pas el Girona, que ja seria per fer-s’ho mirar.

No deixa de ser curiós que fa un mes el calendari que tenia el Getafe semblava una autopista sense peatge: s’hauria pogut trobar perfectament el Valladolid en zona de ningú (jornada 40), l’Almeria amb l’aigua al coll (41) i el Mallorca descendit (42). La realitat, però, serà radicalment diferent, començant pel Valladolid aquest dissabte, després que els castellans s’hagin colat ni ells saben com en la zona de play-off, que intentaran defensar amb urpes i amb el Nuevo Zorrilla abocat a l’equip.

A quatre punts de 1a

El Girona també podria fer-ne prou amb tres punts. O amb dos. O amb un. Fins i tot amb cap. Però ja seria temptar massa la sort. El que és una garantia és que amb una victòria i un empat en els tres últims partits l’ascens serà matemàtic. “Veig l’equip preparat per controlar bé les sensacions en un context que és molt il·lusionador”, va dir després del Girona-Alcorcón el director esportiu, Quique Cárcel. També Delfí Geli és optimista, tot i que més caut. “El cap de setmana hi haurà un altre partit per fer més passes endavant. Hem treballat bé contra l’Alcorcón i també ho estem fent en cada entrenament”, diu el president.

Tot i que l’equip no depèn només d’ell en el segon match ball que se li presentarà, la diferència és que aquest cap de setmana li podria valer l’empat (si el Getafe perd a Valladolid, un punt a Tarragona seria definitiu) i la setmana passada no. Els comptes són claríssims: si els de Machín fan millor resultat que els de Bordalás, l’ascens serà un fet. Però si el Getafe guanya dissabte, serà impossible celebrar l’ascens a Tarragona i el Girona saltarà a la gespa amb un coixí de només dos punts.

Font: L’Esportiu

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar

17758214_1310681145677354_1773997314264391009_o1024x800_1ce522151328191427dsc_2718