“Hem de millorar sobretot físicament”

“Hem de millorar sobretot físicament”

No va ser tan sobtada i inesperada com la de la setmana passada, amb la remuntada a última hora del Numància, però el Girona va encaixar una altra derrota. “Crec que hem competit, però el Nàstic és un bon equip de la categoria tot i haver pujat, i avui és un rival millor que nosaltres perquè la classificació ho diu”, va explicar Pablo Machín, que veu marge de millora en el seu equip, sobretot en l’aspecte físic: “Crec que hem de ser conscients del que som, seguir una línia, confiar en el que hem fet i intentar millorar. És l’únic camí que ens queda. Hem de millorar sobretot físicament, per competir amb la intensitat del Nàstic.”

Tot just començar, els tarragonins ja hi van posar molta intensitat. “Han sortit més forts que nosaltres, i hem aguantat el temporal els primers 15 minuts. Després hem tingut domini, però també provocat una mica pel plantejament del Nàstic, que ha buscat el contraatac. I ens ha faltat fluïdesa”, va reconèixer el tècnic. “No és per posar excuses, però el camp estava bastant lent. Arribàvem per banda, però ells basculaven bé i han pogut ser superiors perquè solien ser dos homes contra un de nostre. I ens ha costat generar ocasions. Intentem que els carrilers siguin extrems, però necessitem també que els davanters superin els centrals i tinguin capacitat de rematada. Ens ha faltat dominar les transicions. Vull pensar que no estem encara al cent per cent de forma, i ells han demostrat que físicament estan millor.” El Nàstic, de fet, va generar més perill amb menys possessió de pilota. “Ens han agafat en el gol, potser perquè hem concedit força facilitats a l’esquena, i ja ens havien enxampat amb dues accions d’un jugador sol davant Becerra. El partit, però, era bastant igualat, i feia la sensació que el primer que tingués encert guanyaria.”

Quan se li va preguntar si els havia sorprès el plantejament del Nàstic, arreplegat per evitar les transicions dels gironins i per generar-ne de pròpies, el tècnic va dir: “Potser m’ha sorprès el lateral esquerre, per intentar tapar Álamo, però crec que arribats a aquest punt poc ens podem sorprendre. A casa és normal dur més la iniciativa, però nosaltres sempre juguem igual. I, tot i tenir el domini, no hem pogut generar gaires ocasions. Ells feia la sensació que al contraatac ens podien fer mal.”

El tècnic de Gómara, que va reiterar que el millor que pot fer el Girona és oblidar la temporada passada, va argumentar el canvi de Pedro Alcalá, que debutava, per Richy Álvarez: “En el descans, Richy s’havia queixat que tenia molèsties, i quan un futbolista no està a gust, i en una posició tan determinant, el millor és canviar-lo. Alcalá va agafant el sistema, i pot actuar tant en aquesta posició com en qualsevol de les altres defensives.”

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar

cpaanna carbo