Isaac Becerra firma amb el Valladolid

Isaac Becerra firma amb el Valladolid

 

El Valladolid va anunciar oficialment la contractació d’Isaac Becerra, que s’ha compromès amb el conjunt castellà fins al 30 de juny del 2019. El porter colomenc seguirà competint a segona A, tot i tenir alguna possibilitat de jugar a primera, i ho farà amb un etern candidat a l’ascens a la màxima categoria, a priori, un dels rivals que tindrà el Girona el curs vinent a l’hora de tornar a intentar fer el cim.

El conjunt de Montilivi ha lluitat durant mesos per mantenir un dels pilars de la plantilla, el porter menys golejat de la darrera lliga. L’estiu passat, després de firmar una altra bona campanya, Becerra va tenir opcions llamineres per marxar del Girona, però el club blanc-i-vermell no va escoltar cap de les propostes, amb l’objectiu de mantenir un any més el porter –tenia contracte en vigor– i negociar-hi l’ampliació. Aquell període estival va generar un punt de controvèrsia per part del porter, i és que, cap de les ofertes dels gironins va ser escoltada pel colomenc, que des del gener passat ha pogut negociar amb qualsevol club.

El Girona perd, doncs, una peça bàsica, un jugador amb caràcter que cada any ha progressat –no s’ha perdut cap minut de joc en els darrers dos anys–. La marxa de Becerra generarà el primer maldecap a la direcció esportiva del club, que tot i saber que el porter estava més lluny de Montilivi que a prop, ara haurà de contractar dos substituts de garanties que es disputaran la posició –el porter suplent, Parreño tampoc seguirà.

Mata amb to de comiat

Un altre futbolista de la plantilla del Girona que fa les maletes per no tornar és Jaime Mata. El davanter va penjar una foto del Barri Vell de la ciutat a les xarxes socials amb un missatge clar de comiat: “Gràcies per tant, Girona! Eternament agraït”, deia el madrileny, que segurament acompanyarà Isaac Becerra a Valladolid.

El de Mata és un cas semblant al del porter, i és que, tot i rebre diverses ofertes de renovació per part del Girona, en cap moment va voler negociar res.

Font: L’Esportiu

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar

bourgesDSC_4033-590x393