Lléo reverencia Gray

Lléo reverencia Gray

Triples, suspensions, sobrebot, assistències per darrere l’esquena i fins i tot un alley-oopd’esquenes a cistella. És Chelsea Gray, un vendaval de talent WNBA, que ahir va tornar a demostrar a Lleó que la lliga li va ben petita. L’exterior va esvair els dubtes dels primers minuts encapçalant la reacció i fent-se seu el partit. Una delícia.

I és que l’equip d’Ortega, que ahir no va fer debutar Mieloszynska, no va tenir un bon inici. Massa toves contra el conjunt dirigit per Chiqui Barros, que sempre fa els deures. El 5-0 va donar pas a un desconcertant 12-5 en quatre minuts de joc. El Bembibre, obsessionat a tancar-se a dins sobre Pikciute, treia rèdit de la inspiració de Davis i de la poca punteria de Spanou. L’entrada d’una intensa Mingo per la grega i dues accions de Jordana, que va acudir al rescat, van ficar en el partit l’Uni (16-14). La tempesta no es va desfermar del tot, ja que les locals van tancar el primer quart amb força bones sensacions (21-14).

Si més no, les sis pèrdues del primer quart del Citylift no van passar excessiva factura. Coulibaly, molt perduda, jugava el seu segon partit i O’Reilly va impulsar de nou el Bembibre amb quatre punts seguits (25-14). El 27-15 en el minut 4 –màxima diferència amb +12 per a les lleoneses– ja van ser paraules majors, després que el conjunt de Girona es va estar cinc minuts sense anotar. Per sort, el temps mort i el canvi a zona 3-2, amb Spanou en punta, ho va canviar tot. Cinc punts de Mingo i la irrupció de Chelsea Gray van provocar un 2-14. Com sol passar en aquests casos les d’Ortega van poder córrer més còmodes i amb un triple de la californiana tot tornava a començar, amb l’empat a 29. Davis no va trobar el seu lloc, però sí l’efectiva Vega Gimeno, que va forçar una altra estirada (37-29). Gray va maquillar el final i amb 39-33 encara quedaven assignatures pendents per a la segona part.

L’anotació va baixar molt en la represa, i l’equip visitant ho va aprofitar amb un 2-11 efectiu. Gray ja estava en mode recital i les de Barros van trigar cinc minuts a anotar. Gómez va saber tancar el tercer quart amb vida amb sis punts seguits (51-46), però en el tram final l’ofici i Gray van manar. Un triple seu va obrir el darrer quart, i es va arribar a cinc minuts del final amb 55-54. Van aparèixer Jordana i l’estrella de l’Uni per fer un 55-60 clau i favorable a dos minuts del final. Amb 57-60 Gimeno va fallar un triple a 35 segons de la conclusió i després d’un rosari de faltes va arribar el bonus. A nou segons del final Gray no va desaprofitar l’ocasió anotant els dos tirs lliures de la sentència. Imparable i decisiva.

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar

banqueta10620263_942315762471424_1178837218432001162_o