Màximes facilitats per assistir a la final de la Lliga Femenina

Màximes facilitats per assistir a la final de la Lliga Femenina

 

Encara s’ha de disputar el primer partit de la final de la Lliga Femenina però l’Spar Citylift Girona ja ho prepara tot perquè Fontajau torni a ser diumenge vinent (a les 20 h) una olla de pressió com per Sant Jordi l’any passat, quan més de cinc mil persones van empènyer l’equip cap al títol de lliga. Omplir Fontajau no només és objectiu del club, també de la ciutat i de la mateixa competició.

Els abonats tindran accés lliure i gratuït al seu seient habituals (i aparcament reservat) i, a més, podran retirar dues entrades gratuïtes per a familiars o amics fins dimecres a les vuit del vespre, a les oficines del club o al correu info@unigirona.cat.

Les oficines de Citylift, els supermercats Spar de Girona ciutat, Bauhaus, Wala i Espai Gironès disposaran d’un nombre limitat d’entrades gratuïtes de la zona de fons, disponibles des d’avui fins que s’esgotin.

Els clubs de bàsquet també poden demanar un nombre limitat d’entrades de franc a zones concretes del pavelló, fins que s’exhaureixin. Es poden demanar a info@unigirona.cat

La resta de localitats, numerades i amb seient garantit, es posaran a la venda al preu únic de 5 euros. Es podran comprar a la pàgina web i a les oficines del club.

Font: L’Esportiu

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar

10723606_10205594121119528_1435334125_n1anna-jordar-intenta-mantener-posesion-ante-oposicion-silvia-dominguez-1460582609563