Ripoll acull avui l’entrega dels Premis Girona és Esport 2016

Ripoll acull avui l’entrega dels Premis Girona és Esport 2016

El cinema Teatre Condal de Ripoll serà aquest vespre (20.00), l’escenari del lliurament dels Premis Girona és Esport 2016, una cita en la qual per quart any consecutiu es premiaran els millors esportistes, equips, clubs i directius de les comarques de Girona. Per categories, el premi Diputació de Girona al millor esportista absolut masculí se’l disputaran el triatleta Nan Oliveras, l’atleta paralímpic Xavi Porras i el jugador d’hoquei patins Jordi Adroher. En noies, les tres finalistes del premi Diputació de Girona són la patinadora sobre gel Laia Bertran, la gimnasta Nora Fernández i la jugadora de futbol Melani Serrano.
Pel que fa a les categories de promoció, en nois els tres finalistes són el també patinador sobre gel Eric Alís, el jugador d’handbol Natan Suárez i el jugador de bàsquet Eric Vila. En noies de promoció, el jurat haurà d’escollir ara entre la gimnasta Aida València, la patinadora Paula Martí, la gimnasta Jana Caballero i la jugadora de futbol Ariadna Rovirola. Pel que fa al premi Televisió de Girona al millor entrenador de la temporada, els tres finalistes són la parella de tècnics del CPA Olot formada per Esther Fàbrega i Ricard Planiol -guanyadors de l’edició de l’any passat-; el tècnic del Bordils B, Carles Ramonet, i el fins ara entrenador del CB Salt, Eric Surís.
El grup de xou del Club Patinatge Artístic Olot, el Girona FC i el Girona CH són els tres finalistes al guardó Diari de Girona que premia el millor equip de la temporada, mentre que el premi l’Esportiu al millor club són l’Handbol Bordils, el CPA Girona i el Salt Gimnàstic Club.
De la seva banda, el premi Ajuntament de Ripoll al millor directiu tindrà dues úniques candidatures: Marta Ginés (CPA Girona) i Marc Avellaneda (Girona CH).

Premi a Montse Hugas
El jurat, també ha decidit concedir el premi especial Girona és Esport Diputació de Girona d’aquest 2016 a Montse Hugas, fundadora i actual secretària tècnica del Salt Gimnàstic Club. El guardó vol reconèixer la tasca feta per Hugas durant més de trenta-cinc anys, ja que va ser ella qui el 1979 va fundar el SGC, en un local de només 300 m2 i 4 metres d’alçària, que amb els pas dels anys s’ha convertit en el pavelló actual on l’entitat saltenca aplega més de 260 gimnastes. Més enllà d’això, i d’haver estat sempre en la primera línia de treball dins del seu propi club, Hugas ha estat una persona clau en el desenvolupament d’aquest esport en l’àmbit gironí i català i ha situat el club saltenc entre els més destacats de l’Estat espanyol, essent una de les entitats que més medalles i títols aconsegueix en les diferents competicions en què participa.

Premis Comarcals
La gala d’avui també servirà per lliurar els Premis Comarcals, amb els quals es vol donar rellevància a la tasca esportiva dels esportistes i els clubs de cada territori, malgrat que en aquest apartat, els premis no han de tenir necessariament incidència directa amb la temporada en curs, ja que es busca el reconeixement a una tasca dilatada dins la carrera esportiva de cada esportista o entitat. Els premiats d’aquest any són Josep Buixó (Alt Empordà), Max Martínez (Baix Empordà), Toni Sanz (Cerdanya), Nan Oliveras (Garrotxa), Quico Nadal (Gironès), Equip sènior masculí del Club de Rem Santa Cristina (la Selva), Xavier Pinsach (Pla de l’Estany) i Núria Pau (Ripollès).

Font: Diari de Girona

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar

isaac-becerra-sido-portero-menos-goleado-liga-adelante-1466679783075fotospropies20160821235242-13_g