QUÈ ÉS L’ADN GIRONÍ?

El projecte ADN Gironí és una iniciativa esportiva nascuda a la ciutat de Girona amb la finalitat de potenciar i difondre la pràctica de l’esport i alhora la relació entre els ciutadans i els clubs esportius mitjançant iniciatives que permetin acostar l’esport a tots els col·lectius.

La ciutat de Girona compta amb equips històrics en múltiples disciplines que al llarg de les darreres temporades han realitzat magnífiques trajectòries fins a situar-se a les màximes competicions. Ens trobem, per tant, en un moment en que l’afició per l’esport s’ha incrementat notablement i els ciutadans volen, més que mai, ser partíceps dels éxits dels equips esportius de la ciutat.

Aquesta temporada molts d’aquests equips s’uneixen en a un element comú: el patrocinador. Que serveix d’engranatge i nexe d’unió per poder dur a terme activitats conjuntes, que impliquin a tots els clubs en un projecte multiesportiu, i que permetin impulsar, fomentar i facilitar l’accés a l’esport a tots els ciutadans.

En definitiva, una oferta d’oci esportiu molt més completa que vinculi tots els actors en un mateix projecte: ciutat, equips, afició, i patrocinadors.

UNA MARCA PER L’ESPORT I LA CIUTAT

L’ADN Gironí és un projecte que representa els equips històrics de la ciutat, però amb iniciatives joves i fresques que busca dinamitzar la cultura esportiva per augmentar la passió per l’esport.

FOMENT DE L’ESPORT

Gaudim de l’atractiu moment en que es troben els clubs de la ciutat i el seguiment que generen per apropar l’esport als gironins a través d’accions i iniciatives locals.

UN MIRALL PER ALS MÉS PETITS

Augmentem la implicació dels clubs amb els més joves perquè vulguin practicar un esport i formar part de la base d’aquests clubs de referència a la ciutat.

UNA OFERTA ESPORTIVA MULTIDISCIPLINAR

Creem una vinculació entre els diferents esports i equips a través de promocions transversals i beneficis comuns per als ciutadans.

ASSISTÈNCIA A ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Relacionada amb el punt anterior, ADN Gironí permet que els abonats dels clubs es puguin beneficiar de privilegis a l’hora d’accedir a esdeveniments d’altres disciplines.

COL·LABORACIÓ ENTRE CLUBS

Aquest projecte estableix una relació col·laborativa entre els clubs esportius de la ciutat, d’on sorgiràn iniciatives per a completar l’oferta esportiva actual i sobretot, beneficiar als gironins.

ACTIVITATS I ESDEVENIMENTS

Consolidem els esdeveniments esportius de la ciutat, però alhora permetent atraure’n de nous puntual o periòdicament.

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar