“Taurasi és una Messi”

“Taurasi és una Messi”

Pocs cops una derrota havia deixat tan bon gust. L’Spar Citylift va palpar la sorpresa davant un rival de la dimensió de l’Ekaterinburg, l’únic invicte de la competició. El preparador gironí va agrair l’esforç del seu equip i, això sí, va lamentar que el ritme trepidant del calendari no li permetés entrenar-se més. “Sempre ho intentem fer tan bé com podem, però no és fàcil perquè ens fan falta més sessions per poder construir coses tàctiques. Però estic satisfet de l’altre bàsquet, el de l’esperit competitiu, el coratge i les ganes de guanyar”, va exposar Miguel Ángel Ortega, que hi va afegir: “En algun moment a la banqueta, he pensat: «Si tinguéssim allò millor entrenat o si ara poguéssim fer això.» Però sóc conscient que hem d’anar pas a pas. Fer equip és el més important i cada dia estem més preparats. Potser no juguem fantàstic, però som un bloc i tothom rema cap allà mateix.”

Elogis a Taurasi

L’escorta va exercir de punyal mortífer durant tot el partit, i especialment en la recta final, quan a Fontajau se somiava la gesta: “És una Messi o Cristiano Ronaldo. Té molt de talent, però no només perquè les fica a dins, sinó per com entén el que passa a la pista. Llegeix que tu li faràs això i ja, de seguida, et respon. Exigeix estar molt ben preparat per frenar-la, però, tot i això, t’ho acaba fent.”

Ortega va tenir paraules d’elogi cap a les pivots. Sense Pikciute i tenint al davant el millor joc interior d’Europa, van respondre. “L’esforç de totes per jugar dur, de tu a tu i sense por, ha estat immens. S’ha anat al límit i Coulibaly ha fet una gran tasca d’anticipació, que és el que havíem comentat.” L’equip té demà el darrer partit abans del parèntesi de la FIBA, a la pista del Gernika. Que hi pugui haver cansament no és excusa, segons ell. “Mai no s’està perfecte, però farem tot el que sigui possible per obtenir el triomf. La Chelsea és bona jugadora quan està bé, però també quan té dolor o alguna molèstia. O la Noe pot estar cansada i després rendir. Per a nosaltres, aquest és un partit important per ficar-nos en la copa.”

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar

uniBàsquet. Girona. Partit de l'Eurolliga femenina entre l'Spar Citylift Girona i el Iekaterinburg rus al pavelló de Fontajau. El màxim de fotos possibles de jugades, ambient i les dues banquetes.