Un dia més d’entrenament

Un dia més d’entrenament

Se sabien els motius pels quals l’ISB és el cuer. No se sabia com saltaria a la pista l’Spar Citylift Girona després de tot el que ha passat en les últimes dues setmanes. I va sortir com un coet. És el més valorable d’un partit que més enllà del primer quart es va convertir en un entrenament i no sempre de qualitat, però que deixa l’Uni amb el bitllet per a la copa i la condició de cap de sèrie a la punta dels dits. Tant és així que, dissabte vinent, un triomf a Las Palmas ho certificaria. I també una derrota del Bembibre a Saragossa, diumenge (perquè el Conquero difícilment perdrà contra el rival d’ahir de l’Uni).

El 13-0 d’inici, sumant de tres en tres, va ser demolidor. Amb Coulibaly fixant la defensa a sota, els espais per a les tiradores (Ortega va sortir amb Mieloszynska de falsa quatre) eren enormes. Ràpidament el rival va anar exigint poc, molt poc, però l’Uni no va aixecar el peu (21-5), i quan Ortega va notar la primera distensió, ho va arreglar amb un temps mort.

Un triple de Comella va portar l’avantatge per sobre dels 20 (31-9) i l’Uni va entrar en el mode entrenament. Mentre no es fitxi ningú –es fitxarà, però sembla que no hi ha pressa– l’equip deixarà de jugar tant de fora cap a dins (a partir de Gray) per generar més a partir de les interiors (sobretot Coulibaly). I ahir es va assajar això, fins al punt de renunciar a tirs oberts alliberats per tornar a posar la pilota a dins. Fins i tot al preu de moltes pèrdues per tres segons sancionats per uns àrbitres prou sensibles a aquesta violació.

Ben aviat el tècnic visitant va voler aturar el ruixat amb una defensa zonal i l’Uni va poder entrenar l’atac contra zona, dividint-la amb Jordana al pal mig. Per postres, la situació de Silva va passar de l’ofec a la pista (Mingo) a la banqueta, per faltes.

A la mitja part (44-24), tot era molt clar: 19 a 8 en rebot, 65 a 7 en valoració, +8 a -2 en el balanç entre assistències i pèrdues, 8:13 en pista de Pilar Comella i les nou jugadores de l’Uni (inclosa Jòdar) havent anotat.

La segona meitat va sobrar, sencera. 20 minuts més de zona de l’ISB i la vocació d’entrenar situacions noves de l’Spar van convertir en intranscendents aquests minuts. Fins que a 1:59 del final va produir-se el debut de Janina Pairó, la desena gironina inscrita en acta.

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar

IMG_0616FullSizeRender-7-miulbyjrpbrv6u8xrrtafgn7y96xlrfwq9fdbks8ds